FOOTBALL OPPORTUNITY

La Unió Esportiva Burriac inicia a partir d'Abril el projecte "FOOTBALL OPPORTUNITY". 

Iniciar-se en el futbol no només implica entrenar o jugar; també representa un camí cap a una passió compartida. Sovint, les famílies s'apropen a aquest esport sense conèixer plenament el seu potencial transformador. Tot i que pot començar com una simple activitat extracurricular, el futbol pot esdevenir una filosofia de vida en si mateix. És crucial que les famílies entenguin l'abast de compromís que implica vincular-se amb un club de futbol federat. Rebre assessorament adequat i informar-se completament abans de prendre una decisió és fonamental. És essencial reconèixer que aquesta vinculació pot implicar un compromís que no sempre es detalla clarament, especialment quan els interessos del club predominen sobre el creixement personal del jugador o de la jugadora. A la UE Burriac, volem que les famílies estiguin ben informades sobre tot allò que cal saber per ser part responsable del desenvolupament i creixement dels seus fills o filles en aquest esport. Ells són la nostra prioritat absoluta. Per això, sempre us recomanem que, abans de signar cap document amb un club, busqueu assessorament i clarifiqueu tots els detalls. Estarem encantats de proporcionar-vos tota la informació necessària amb total transparència i suport.

A partir d'Abril
dimarts i dijous
de 17:30h a 19h
al Camp municipal de Cabrera de Mar

Entrenadors/es específics per als i les debutants

 

Assessorament a les famílies 

Informació sobre que suposa la vinculació a un club, federar-se, competició, quotes, mutualitat.....

 

Suport en les decisions esportives

El jugador o jugadora vol competir? Es obligatori? La família assumeix el compromís que suposa? Que significa vincular-se a un club? Qui té els drets sobre l'esportista un cop vinculat/a?

 

Vine a veure'ns al camp o escriu aquí:

Aquest camp es obligatori

* Indica camps obligatoris
Hi ha hagut un error en l'enviament. Intenta-ho de nou
Gràcies! Ens posarem en contacte amb vosaltres

Som UE Burriac. Som de Cabrera de Mar

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.